hotelek,szállás,wellness, wellness hotel, kupon
75 szállás a mai választékban

Caorle Mobilházak - Caorle, Olaszország

Üdülés az Olasz tengerparton, a festői Caorle-ban

-35%
Ez az ajánlat elkelt
 • Időtartam az alapcsomagban
  8 nap / 7 éjszaka
 • Felnőtt vendégek száma
  4 vendég
 • Gyermekkedvezmény
  1 gyermek részére: 0 -tól 16 éves korig ingyenesen, Vendégek száma: 4 felnőtt+ 1 gyermek VAGY 2 felnőtt + 3 gyermek
 • Ellátás az alapcsomagban
  önellátás
 • Szolgáltatások a csomagban
  gyermekbarát szolgáltatások (Animációs programokon való részvétel gyermekek és felnőttek részére), játszótér, parkoló (1 autó parkolás a háznál), strand / vízpart, úszómedence (belső medencék- úszómedence , gyermek medence, jakuzzi használata)
 • További szolgáltatások a csomagban
  *Péntektől-péntekig terjedő periódusokban
  *Elhelyezés 2 szobás, fürdőszobás,külön wc, nappalis, teraszos /erkélyes, légkondicionált Maxi Caravan mobilházban,melynek paraméterei 7,4 m x 3 m. Egy időben több mobil ház is foglalható a szálláshellyel egyeztetve!
  *A ház 4 + 1 vendég elhelyezésére alkalmas!
 • Kupon beválthatósága / lejárata
  2017. Jún. 16.-ig
  2017. Szep. 08.-ig
  Figyelem! Foglalóval történő vásárláskor a fennmaradó rész az időpont lefoglalásakor fizetendő.

A programcsomaghoz tetszés szerint vásárolható kiegészítő szolgáltatások

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.

Caorle Mobilházak

Caorle, Olaszország

Caorle az "Adriai tenger Kis Velencéje"

Caorle az egyik legkedveltebb, festői üdülőhely az Adriai-tenger északi partvidékén. Jesolo és Bibione között fekszik. Strandjai finom-homokosak, a tengervíz sekély.

Ha az alábbi időpontokban szeretne utazni kattintson ide!

2017. Máj. 26. - 2017. Jún. 02.-ig
2017. Jún. 02. - 2017. Jún. 09.-ig
2017. Szep. 08. - 2017. Szep. 15.-ig

 Ha 2017. Máj. 19. - 2017. Máj. 26. között szeretne utazni kattintson ide!

romantikus óvárost szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. A sétányt kísérő sziklasort kőfaragók munkái teszik szépségessé. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony, mely messziről is láthatA látványosságok közé tartozik még a szombati piac. A tradicionális caorlei bárkák (bragossi) látják el friss hallal a helyi éttermeket. A partvidék legjobb halételeit a közeli Lison-Primaggiore régió boraival öblíthetjük le. A városka mellett megtekinthetők a halászok hagyományos nádházai (casoni).

Caorle finom homokos, sekélyvizű strandja különféle sportolási lehetőségekkel várja az odaérkező turistákat. Három strandja, partszakasza van: a központi strand (Spiaggia di Levante, Spiagga di Ponente), Porto Santa Margarita, azaz a kikötő és környéke és a Duna Verde strandja. E három mindösszesen 15 km hosszúságot jelent.

A környező lagúnavilág (Laguna di Caorle) még szinte az érintetlen természet hangulatát kölcsönzi a városkának, amelyet biciklivel is felfedezhetünk. Számos útvonal közül választhatunk, a tengerpartot követve vagy a lagúna csatornái között haladva. Érdemes meglátogatni a lagúnai halászok ősi és jellegzetes lakóhelyét, a "zsúpfedeles" házakat is, amelyeket még a mai napig is használnak a velencei lagúna caorle-i halászai, akik a tenger vizében ezen a területen főként angolnát és tengeri süllőt fognak.

Caorléban nyaralva mindenképp érdemes megtekinteni a 60 km-re található Velence városát is. A legszebb, és a legnagyobb kikapcsolódást nyújtó eljutás a vízi út: Caorle régi kikötőjéből minden nap indulnak hajójáratok Velencébe.

Pihenés a természet lágy ölén –kompromisszumok nélkül

Maxi Caraván mobilházaink tágas, és világos, modern és barátságos berendezéseivel, az otthonosság érzetét keltik. A mobilházban egy franciaágyas szoba, valamint egy másik szoba található, ahol kényelmesen elfér 2 fő felnőtt személy és 1 gyermek. További egy fekhely kialakítására van lehetőség a ház nappalijában, az ülőgarnitúra átalakításával . A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel, egy kis hűtőszekrény 120 l, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől az edényekig. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és egy külön helységben található a  WC .

A mobil házak minden ablakára szúnyoghálót szereltek. A házhoz  tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal székekkel és a  fedett terasz az esti beszélgetésekhez.

Mivel a nyári hőségben a tökéletes kényelemhez a klímaberendezés is hozzátartozik mindegyik mobil apartman légkondicionáló berendezéssel van ellátva. A mobilházakban TILOS a dohányzás!

Laguna Village Kemping

A gyönyörű Caorle-i lagunák mellett néhány perc távolságra a történelmi városközponttól található a Laguna Village kemping. Az ezredforduló után épült kemping a természet közelségében biztosítja a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni vágyó családok kellemes időtöltésének lehetőségét.

kemping bejáratától egy gyalogút vezet a homokos tengerpartra, ahonnan jól látható a történelmi városközpont és a hullámtörő gát végén elhelyezkedő kápolna is. A strandot a helyiek is látogatják.

kemping uszodája minden nap nyitva van délelőtt 10 órától 13 óráig, délután 15 órától 19 óráig, kivéve a viharos napokat. Úszósapka kötelező, ami a kemping bazárjában is beszerezhető. Napágy 2 EUR-ért, két napágy és egy napernyő 5 EUR-ért bérelhető. A nagy medence három részből áll, a legsekélyebb rész a kisgyerekeknek van fenntartva. Az 1,3 m mély medence az úszóknak, a 22 fős pezsgőfürdő a felnőttek rendelkezésére áll.

Az étteremben az olasz konyha ízeit kóstolhatják meg a vendégek. Minden héten koncert és tánc van a teraszon.

Egy rövid út vezet  a kempingtől  a gyönyörű Levante beach-ig - melyet pár perc alatt elérünk!  A parton végigtekintve láthatjuk Caorle történelmi központját-  az üdülőhely minden strandja finom homokos és sekély vizű- KITŰNŐ a kisgyermekek számára is- rendkívül szélesek és tiszták, minden nap takarítva van! 15 km hosszan nyúlik el a strandok szélessége!

A homokos partot mindenki  ingyenesen használhatja - hosszan elnyúlik  egészen a történelmi óvárosig!

Ha az alábbi időpontokban szeretne utazni kattintson ide!

2017. Máj. 26. - 2017. Jún. 02.-ig
2017. Jún. 02. - 2017. Jún. 09.-ig
2017. Szep. 08. - 2017. Szep. 15.-ig

 Ha 2017. Máj. 19. - 2017. Máj. 26. között szeretne utazni kattintson ide!

Figyelem! Foglalóval történő vásárláskor a fennmaradó rész az időpont lefoglalásakor fizetendő.

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad - Mindig írásban kérdezzen, ne telefonon!

Itt kérdezzen, írásban a szálláshelytől és/vagy a Gulliver Traveltől akár már a vásárlás előtt is. (szabad időpontok, érvényesség, árak, stb...)

Kérdezzen - A szó elszáll, az írás megmarad!
Érdeklődését, mindig írásban tegye meg itt, ebben a Kérdezzen mezőben, NE telefonon. A szálláshely partnereinkkel, vagy irodánkkal folytatott telefonos beszélgetésekre hivatkozva nem tudunk segíteni.
Végleges foglalását a megvásárolt, vagy lefoglalózott utalványok alján található elérhetőségen kell majd leadni.

Külföldi szálláshelyre vonatkozó információkérést angol vagy német nyelven fogalmazza meg, ha nem írták ki, hogy beszélnek magyarul!

Még 1000 karakter
elküldöm

Fizetési lehetőségek:

Ebből az ajánlatból azonnali áron egyszerre többet is vásárolhat.
Ezt az ajánlatot BANKKÁRTYÁVAL is fizetheti. Visa, Maestro, MasterCard. A sikeres tranzakciót követően az utalványt azonnal letöltheti. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
BUXA: BUXA virtuális számlával rendelkezőknek. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Banki utalás: A vásárlás és a banki utalás fizetési mód választás után rögtön látni fogja az utaláshoz szükséges banki adatokat. A sikeres fizetés nyugtázását követően letöltheti az akciós utalványt.
PayPal: Akkor válassza ezt az on-line fizetési módot, ha rendelkezik PayPal virtuális számlával. A sikeres tranzakciót követően azonnal letöltheti az utalványt.
Postai utánvét: Az utalvány letöltéséhez és érvényesítéséhez szükséges hitelesítő kódot utánvéttel, postázzuk Önnek. Majd csak a licit zárása, vagy az "Azonnali" vásárlás UTÁN kell fizetési módot választani.
Gulliver Travel Ajándékutalvánnyal is fizethető. Az ajándékutalvány(ok) értéke a vételárból automatikusan levonásra kerül. FIGYELEM: Ez a fizetési mód utólag nem törölhető és nem módosítható!!!

További ajánlataink a közelben

Ezt kérem ajándékba, ezért:

Ezt kérem...
Már több, mint 102.000 kedvezményes
wellness kupon talált gazdára a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Szállás Partnereinknek!
© Gulliver Office Kft.
hotelek, szállás, wellness,
wellness hotel, kupon, árverés
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: 990 0000140
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757